Τένις

Ναδάλ: Εκτός Top-10 μετά από 18 χρόνια λίαν συντόμως!

Ναδάλ: Εκτός Top-10 μετά από 18 χρόνια λίαν συντόμως!
Με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε ο Ραφαέλ Ναδάλ την επικείμενη πτώση του από το Top-10 της Παγκόσμιας κατάταξης έπειτα από την αδιάλειπτη παρουσία του σε αυτό τα τελευταία 18 χρόνια.
Αυτό το περίφημο «για πάντα» δεν ισχύει ακόμα και για εκείνους που νομίζεις ώρες ώρες ότι μπορούν να αποτελέσουν την εξαίρεση. Και ένας τέτοιος είναι ο... αειθαλής Ραφαέλ Ναδάλ στο τένις.

Το ισπανικό «κομπιούτερ» έπειτα από 912 (!) εβδομάδες στο Top-10 του ATP Ranking (από το 2005 δηλαδή) θα πέσει στις 20 του Μάρτη πιο χαμηλά στην Παγκόσμια κατάταξη.

Ο Ράφα ταλαιπωρείται με το χρόνιο προβλημά του στο αριστερό γόνατο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και να κερδίσει βαθμούς, συνεπώς δεν θα μπορέσει να αναπληρώσει τους 600 πόντους από την πορεία του μέχρι τον τελικό του Indian Wells του 2022 κόντρα στον Φριτζ και θα τεθεί εκτός δεκάδας.
Βέβαια, αν κρίνουμε από την αντιδρασή του, κάτι τέτοιο δεν τον στενοχωρεί και ιδιαίτερα κατανοώντας πως κάποτε θα γινόταν. «Έξω από το Top-10; Είναι θαύμα που δεν έγινε νωρίτερα», είπε ο 36χρονος Ναδάλ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0