Τένις

Εκτός Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς - Ανησυχία για τα Masters των ΗΠΑ

Εκτός Ακαπούλκο ο Τσιτσιπάς - Ανησυχία για τα Masters των ΗΠΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά του Ακαπούλκο.
Ένας τραυματισμός στον ώμο, ανάγκασε τον Στέφανο Τσιτσιπά να ανακοινώσει πως αποσύρεται από το τουρνουά του Ακαπούλκο. Μένει να φανεί αν κρίνεται ως τόσο σοβαρός, ώστε να «χάσει» και τα Masters των ΗΠΑ που ακολουθούν.

Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:

«Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές,

με μεγάλη μου λύπη πρέπει να ανακοινώσω πως αποχωρώ από το τουρνουά Abierto Mexicao de Tennis στο Ακαπούλκο, εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο, που αντιμετωπίζω από το Australian Open. Το Μεξικό είναι ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς στον κόσμο και πάντα άρπαζα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά.

Νιώθω ευγνώμων για την υποστήριξη που λαμβάνω από τους ανθρώπους του τένις και τους υποστηρικτές μου στο Μεξικό, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η υποστήριξή σας είναι πηγή έμπνευσης και κινήτρου για εμένα. Σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και την καλοσύνη που μου δίνετε.

Παρότι ο τραυματισμός με απογοητεύει, προσπαθώ να εστιάζω στα θετικά. Θα χρησιμοποιήσω αυτό το χρονικό διάστημα για να ξεκουραστώ, να επανέλθω και να επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Θα συνεχίζω να δουλεύω και να παλεύω για τους στόχους μου και είμαι σίγουρος, πως θα έχω πολλές ακόμα ευκαιρίες στο μέλλον, για να αγωνιστώ στο Μεξικό.

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Abierto Mexicao de Tennis "καλή τύχη". Ξέρω πως θα παράξουν υψηλό θέαμα για τους φιλάθλους και αυτοί με τη σειρά τους, θα τους χειροκροτήσουν.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη και την κατανόησή σας. Εστιάζω στη γρήγορη επιστροφή μου στο Μεξικό, ώστε να αγωνιστώ μπροστά στους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο.

Με τιμή,
Στέφανος».

Εικόνα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0