Τένις

Τσιτσιπάς: «Εύχομαι να παίζουμε μία μέρα σε τελικό Davis Cup μπροστά σε Έλληνες»

Τσιτσιπάς: «Εύχομαι να παίζουμε μία μέρα σε τελικό Davis Cup μπροστά σε Έλληνες»
Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στηριξή του και την μαζική προσέλευση στο ΟΑΚΑ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκρυψε τον πόθο του κάποια μέρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παίζει στον τελικό του Davis Cup  μπροστά σε Έλληνες φιλάθλους.
Ιδιαίτερα χαμογελαστός και ευδιάθετος ήταν φυσικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη του και τη «γαλανόλευκη» πρόκριση στην ελίτ του παγκόσμιου τένις μετά από 19 χρόνια.

Αφού λοιπόν ευχαρίστησε τον κόσμο που αψήφισε τις δύσκολες καιρικές σθνθήκες, εξέφρασε και την μεγάλη του επιθυμία.

«Εγώ και η ομάδα είμαστε ευγνώμονες που βρεθήκατε σήμερα εδώ, παρότι οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες. Σ’ αυτό το ιστορικό σημείο που ανεβήκαμε στην πρώτη κατηγορία. Θα μας μείνει αξέχαστο. Έχω αγωνιστεί σε τόσο μεγάλα στάδια σε όλο τον κόσμο, αλλά σαν αυτό δεν έχει!» είπε αρχικά για να... βάλει φωτιά στο κοινό.

«Εύχομαι σύντομα να παίζουμε και ακόμα σε μεγαλύτερο στάδιο στην Αθήνα, μπροστά σε όλους σας σε έναν τελικό Davis Cup. Θα μας μείνει αξέχαστο σε όλους. Έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Κι αν δεν ξέρετε τι είναι το World Group, είναι σαν το Μουντιάλ του τένις!» τόνισε ο Τσιτσιπάς και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς και συρτάκι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0