Τένις

Davis Cup: Πήρε το διπλό ο Ισημερινός και... πλησίασε! (video)

Davis Cup: Πήρε το διπλό ο Ισημερινός και... πλησίασε! (video)
Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε ο Ισημερινός κερδίζοντας την αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης ημέρας του World Group I του Davis Cup (0-2 σετ, 6-7, 4-6). Πάλεψαν οι Πέτρος Τσιτισπάς και Αλέξανδρος Σκορίλας όμως λύγισαν στα κρίσιμα από τους Γκονζάλο Εσκομπάρ και Ντιέγκο Ιντάλγκο
Σχετικά Άρθρα
Παρά την κακοκαιρία «Barbara» που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Ελλάδα και την Αττική, οι Έλληνες φίλαθλοι αγκάλιασαν την Εθνική ομάδα και τη δεύτερη μέρα του του World Group I του Davis Cup. Το διακύβευμα άλλωστε τις επιστροφής στην ελίτ της παγκόσμιας αντισφαίρισης μετά από 19 χρόνια μόνο μικρό δεν είναι.

Παρότι λοιπόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς προτιμήθηκε να μην κουραστεί στο πρώτο ματς και παρακολούθησε από τον πάγκο την προσπάθεια του αδερφού του Πέτρου και του Αλέξανδρου Σκορίλα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν άκρως ανταγωνιστικό και λίγο έλειψε να κάνει την τεράστια υπέρβαση. Η έλειψη εμπειρίας παρόλα αυτά και η ποιότητα του αντιπάλου δεν επέτρεψαν το κάτι παραπάνω.

Στο πρώτο σετ, οι Γκονζάλο Εσκομπάρ και Ντιέγκο Ιντάλγκο μπορεί να έπαιρναν πιο εύκολα τα σέρβις game τους παρά ταύτα η ελληνική πλευρά δεν άφηνε καμία φάση να πάει χαμένη. Κάπως έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο ται-μπρεικ εκεί που οι πάικτες του Ισημερινού ήταν πιο ψύχραιμοι.
Στο δεύτερο σετ παρότι οι Έλληνες είχαν την ευκαιρία για το μπρεικ νωρίς και έδειχναν πιο σίγουροι στα χτυπήματά τους, «έφαγαν» το μπρεικ με το σκορ στο 3-3 και δεν κατόρθωσαν να το πάρουν πίσω παρά τη μεγάλη προσπάθεια.

Σειρά του Στέφανου Τσιτσιπά να... τελειώσει τη δουλειά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0