Τένις

Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: «Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου»

Τζόκοβιτς σε Τσιτσιπά: «Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου»
Με την 10η κούπα του Australian Open αγκαλιά και αφού άκουσε τους... διθυράμβους του Τστσιπά για εκείνον, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανταπέδωσε, τονίζοντας πως ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει πολλούς ακόμα τελικούς να διεκδικήσει. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σύνδεση Ελλάδας-Σερβίας.
Ο Νόλε ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς και μετά τις δηλώσεις του Στέφανου για εκείνον, πήρε το λόγο και ανταπέδωσε τα αποθεωτικά σχόλια.

«Πρέπει να πω ότι είμαι συγκινημένος από τα λόγια του Στέφανου, σε ευχαριστώ πολύ, στο κορτ είμαστε ανταγωνιστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει σεβασμός ανάμεσά μας.

Αναγνωρίζουμε ο ένας την προσπάθεια του άλλου και αναγνωρίζω την προσπάθειά σου και σε συγχαίρω για το εκπληκτικό σου τουρνουά. Δεν είναι ο τελευταίος σου τελικός στα Grand Slam, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου» είπε και πρόσθεσε ότι:

«Είσαι ένας από τους πιο επαγγελματίες παίκτες που υπάρχει στο tour και πιστεύω και πως είσαι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τύπους εκτός γηπέδου, το είπα και πριν δυο μέρες αυτό και το πιστεύω».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Νόλε αναφέρθηκε και στο δέσιμο Ελλάδας και Σερβίας: «Είναι δύο σχετικά μικρές χώρες, χωρίς μεγάλη παράδοση στο τένις. Δεν είχαμε πολλούς παίκτες για να παρακολουθούμε όταν ήμασταν μικροί, οπότε πιστεύω πως το μήνυμα για όλους τους μικρούς παίκτες που το βλέπουν αυτό τώρα και ονειρεύονται να βρεθούν εδώ που βρισκόμαστε απόψε εγώ και ο Στέφανος, είναι να κάνετε μεγάλα όνειρα, να τολμάτε να ονειρεύεστε, γιατί τα πάντα είναι πιθανά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0