Τένις

Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: «Είσαι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα»

Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: «Είσαι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα»
Η Ελλάδα ξέρει να εξάγει ενίοτε και... αθλητικό πολιτισμό με τον Στέφανο Τσιτσιπά να χαρακτηρίζει μετά τον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς ως τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει... προκαλέσει με ποσταρίσματά του ή έχει στρέψει την προσοχή επάνω του καλώντας κάποια toilet breaks. Όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς τους τελευταίους μήνες φαίνεται να έχει αφήσει όλα αυτά που αποσπούσαν την προσοχή του και αυτό έγινε εμφανές και στα κορτ της Μελβούρνης φτάνοντας μια ανάσα από την κούπα και το Νο1.

Λίγα λεπτά λοιπόν μετά τον 2ο χαμένο τελικό του σε Grand Slam (Γαλλικό Όπεν 2021 ο πρώτος ξανά κόντρα στον Νόλε) και παρά την πίκρα του, προχώρησε σε διθυραμβικές δηλώσεις για τον αντίπαλό του, τονίζωντας πως: «Είναι ο σπουδαιότερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα τένις».

«Nόβακ, δεν ξέρω τι να πω, όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι στιγμής μιλούν από μόνα τους! Συγχαρητήρια! Όχι μόνο σε σένα, αλλά και επειδή έχεις μια τόσο υποστηρικτική οικογένεια», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε για το δικό του τιμ και τους Έλληνες φιλάθλους.

«Δεν είναι εύκολο, ήταν ένας ακόμα τελικός σε Grand Slam, όμως πάντα θέλω να επιστρέφω πίσω στο court και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά.Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που είναι σ' αυτό το ταξίδι μαζί μου και έχουμε χτίσει πολλά μαζί. Είμαι χαρούμενος που έχω ένα γκρουπ ανθρώπων γύρω μου που με στηρίζει, που δημιουργεί φιλοδοξίες μαζί μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους, γιατί με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου όποτε βρίσκομαι εδώ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0