Τένις

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Έχει ωριμάσει αρκετά, θα είναι το ματς της ζωής του!»

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Έχει ωριμάσει αρκετά, θα είναι το ματς της ζωής του!»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τον αυριανό τελικό με αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά, τονίζοντας πώς θα είναι το ματς της ζωής του Έλληνα τενίστα, ο οποίος έχει «ωριμάσει το παιχνίδι του».

Για τον μεγάλο τελικό του Australian Open (29/1, 10:30) απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς , λέγοντας πώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η σημαντικότερη στην καριέρα του Έλληνα τενίστα μέχρι σήμερα.

Ο Σέρβος συμπλήρωσε πως το Νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης έχει ισχυρό κίνητρο και παίζει εξαιρετικός τένις κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μπορεί να πει κανείς ότι αυτός ήταν ο αναμενόμενος τελικός, με βάση τον τρόπο που έχουμε παίξει. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ξέρει το δικό μου παιχνίδι, ξέρω το δικό του. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε παίξει μόνο στο χορτάρι. Έχει ωριμάσει αρκετά, είναι 24 ετών, στην κορύφωση των ικανοτήτων του. Πιθανότατα είναι το ματς της ζωής του, παίζοντας για το Νο.1 και τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, εναντίον μου. Θα έχει ισχυρό κίνητρο και παίζει πολύ καλά.Ξέρω τι πρέπει να κάνω από άποψη τακτικής, έχω παίξει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια μου στη Μελβούρνη. Είμαι έτοιμος να πάω μέχρι το τέρμα. Αν είναι πέντε σετ, τότε είναι πέντε σετ. Αν είναι πέντε ώρες, είναι πέντε ώρες. Ανυπομονώ».


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0