Τένις

Τζόκοβιτς: «Ο πατέρας μου δεν θα στήριζε τον πόλεμο»

Τζόκοβιτς: «Ο πατέρας μου δεν θα στήριζε τον πόλεμο»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με τις εικόνες με τον πατέρα του να φωτογραφίζεται με Ρώσους που κρατούσαν σημαίες με το πρόσωπο του Πούτιν.
Ήταν αν μη τι άλλο κάτι που προκάλεσε τεράστια εντύπωση και σίγουρα όχι θετική. Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς εθεάθη να φωτογραφίζεται με Ρώσους που κρατούσαν σημαίες με το πρόσωπο του Πούτιν και όπως ήταν φυσικό ο Σέρβος σούπερ σταρ του τένις ρωτήθηκε σχετικά με αυτό το περισταστικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Φυσικά και με έχει επηρεάσει. Ήταν ατυχές αυτό που συνέβη και υπήρξε μία παρερμηνεία, με το θέμα να κλιμακώνεται έντονα. Φυσικά και με αφορά.

Δεν γνώριζα για το περιστατικό μέχρι χθες το βράδυ και φυσικά δεν χάρηκα». «Ο πατέρας μου, όλη η οικογένειά μου και εγώ, έχουμε περάσει από πολλούς πολέμους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90. Όπως είπε ο πατέρας μου σε μια δήλωση, είμαστε κατά του πολέμου, δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ καμία βία ή πόλεμο. Γνωρίζουμε πόσο καταστροφικό είναι αυτό για τους ανθρώπους σε οποιαδήποτε χώρα που διέρχεται πόλεμο.

Ο πατέρας μου πηγαίνει μετά από κάθε αγώνα για να συναντήσει θαυμαστές μου στην κεντρική πλατεία εδώ στο Australian Open και να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη. Όπως περνούσε τον έβγαλαν φωτογραφία. Υπήρχαν πολλές σερβικές σημαίες τριγύρω. Αυτό σκέφτηκε. Νόμιζε ότι έβγαζε φωτογραφία με κάποιον από τη Σερβία. Χρησιμοποιήθηκε από κάποιους σε αυτήν την κατάσταση.»

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0