Τένις

Τσιτσιπάς: «Με τόσους Έλληνες εδώ, το Αυστραλιανό Open είναι το home-slam για εμένα» (video)

Τσιτσιπάς: «Με τόσους Έλληνες εδώ, το Αυστραλιανό Open είναι το home-slam για εμένα» (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Eurosport Greece μετά την πρόκρισή του στους «8» του Australian Open και στάθηκε στη μεγάλη υποστήριξη που έχει λάβει από τους Έλληνες φιλάθλους στη Μελβούρνη.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπειτα από μία πολύ μεγάλη μάχη τεσσάρων ωρών κόντρα στον Σίνερ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Australian Open. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα και εάν περάσει και αυτό το εμπόδιο τότε θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Χατσάνοφ και Κόρντα οι οποίοι διαγωνίζονται μεταξύ τους στα προημιτελικά.

Μετά την μεγάλη του νίκη, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στο Eurosport Greece και σχολίασε τον αγώνα με τον Σίνερ, τον επερχόμενο προημιτελικό με τον Τσέχο, Γίτι Λεχέτσκα, ενώ στάθηκε και στην υποστήριξη που λαμβάνει από τους Έλληνες φιλάθλους στη Μελβούρνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Σίνερ:

«Έπαιξα πολύ καλά τα δύο πρώτα σετ, αλλά η αλήθεια είναι ότι άλλαξα λίγο την τακτική μου στο τρίτο και στο τέταρτο, κάτι που κατάλαβα αργότερα

Ενιωθα ότι είχα πολλά όπλα τη συγκεκριμένη στιγμή και προσπάθησα να τα χρησιμοποιήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό, με πολλή δύναμη, το οποίο έχω την αίσθηση πως δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα, αλλά με του που άλλαξα τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού, βάζοντας λίγο ύψος, αλλάζοντας τις στροφές της μπάλας, άλλαξα και το παιχνίδι μου».

Για τον παρουσία των Ελλήνων:

«O κόσμος μου δίνει μεγάλη ώθηση, το έχω πει για εμένα το αυστραλιανό Όπεν είναι home-slam, οι Γάλλοι έχουν το γαλλικό Όπεν, οι Βρετανοί έχουν το Wimbledon, οι Αμερικανοί το US Open, για μένα το home slam το δικό μου είναι εδώ, με τόσους Έλληνες, το αποκαλούν και happy slam, είναι ένα μεγάλο πάρτι».

Για τον αγώνα με τον Γίρι Λεχέτσκα:

«Ναι, τον θυμάμαι από πέρυσι στον ημιτελικό στο Ρότερνταμ. Φαίνεται βελτιωμένος από την προηγούμενη φορά, παίζω καλά, νιώθω καλά, θα συνεχίσω να προχωρώ και να σαλπάρω με τον τρόπο που το κάνω».




www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0