Τένις

Τσιτσιπάς: «Το πρόσωπό μου καίει από την προσπάθεια, μπορεί να πάω στον ποταμό της Μελβούρνης»

Τσιτσιπάς: «Το πρόσωπό μου καίει από την προσπάθεια, μπορεί να πάω στον ποταμό της Μελβούρνης»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μάχη απέναντι στον Σίνερ και πήρε τελικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Australian Open, δηλώνοντας ότι θα πάει στον... ποταμό της Μελβούρνης, μετά τη θερμοκρασία που ανέβασε.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπειτα από μονομαχία που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες επιβλήθηκε 3-2 σετ του Σίνερ και προκρίθηκε στους "8" του Australian Open όπου θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα.

Ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε τι άλλαξε μετά τα δύο σερί χαμένα σετ, που τον βοήθησε να προκριθεί, και ταυτόχρονα ανέφερε πως λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που ανέβασε από την υπερπροσπάθεια μπορεί να πάει στον ποταμό της Μελβούρνης.

"Νιώθω περισσότερο ανακουφισμένος παρά χαρούμενος για τη νίκη. Σπουδαία βραδιά. Είμαστε εδώ, το κάνουμε μαζί αυτό. Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτές τις στιγμές μαζί μας. Στο κορτ προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, δεν είναι εύκολο.

Είχα έναν σπουδαίο αντίπαλο. Έμεινα ήρεμος όπως συνήθιζε να κάνει κι ο κύριος ο Ροντ Λέιβερ στις ήμερες του. Νιώθω πως το πρόσωπό μου καίει από την προσπάθεια σήμερα, μπορεί να χρειαστεί να βρεθώ στον ποταμό της Μελβούρνης".

Όσον αφορά για το τι είπε στον εαυτό του μετά το τέταρτο σετ, είπε:

"Θα γίνω λίγο πιο τεχνικός. Απελευθέρωσα το χέρι μου, τον καρπό, αυτό με βοήθησε να βγάλω ένταση, που δεν έκανα νωρίτερα. Αυτό άλλαξε το παιχνίδι, και με βοήθησε να σερβίρω καλύτερα στο τέλος. Αυτή η μικρή αλλαγή".

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0