Τένις

Australian Open: Προκρίθηκε χωρίς να ιδρώσει ο Τζόκοβιτς, αποκλεισμός για Μάρεϊ

Australian Open: Προκρίθηκε χωρίς να ιδρώσει ο Τζόκοβιτς, αποκλεισμός για Μάρεϊ
Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε εύκολα στον 4ο γύρο του Australian Open επικρατώντας με 7-6(7), 6-3, 6-4 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Σε αντίθεση με τον Σέρβο σούπερ σταρ, ο Άντι Μάρεϊ δεν τα κατάφερε και είπε «αντίο» γνωρίζοντας την ήττα από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.
Αν και δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε εύκολο έργο απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, τον οποίο κέρδισε με 7-6(7), 6-3 και 6-4 και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Australian Open

Ουσιαστικά ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ, έχοντας αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι, ωστόσο μετά από ένα ιατρικό τάιμ άουτ κατάφερε να φτάσει στη νίκη δίχως να ιδρώσει.

Ο Άντι Μάρεϊ δεν τα κατάφερε και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση καθώς ηττήθηκε από τον από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα που ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες και 22 λεπτά!  Ο 35χρονος Βρετανός ηττήθηκε με 6-1, 6-7(7), 6-3 και 6-4.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0