Τένις

Το ποστάρισμα του Τσιτσιπά με τον αδερφό του μετά την ήττα στο διπλό του Australian Open (video)

Το ποστάρισμα του Τσιτσιπά με τον αδερφό του μετά την ήττα στο διπλό του Australian Open (video)
Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς τα έδωσαν όλα στην Kia Arena απέναντι στους Νο1 του ταμπλό Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το θαύμα και έπειτα από 2 ώρες και 45 λεπτά γνώρισαν τελικά την ήττα με 7-6(6), 4-6, 7-6(7) μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Πολύ κοντά σε μία τεράστια έκπληξη έφτασαν ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς στα διπλά στον 2ο γύρο του Australian Open χωρίς ωστόσο αυτή να έρθει τελικά. Τα δύο αδέρφια αντιμετώπισαν τους Νο1 του ταμπλό Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι, πάλεψαν πολύ όμως λύγισαν έπειτα από 2 ώρες και 45 λεπτά, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6(6), 4-6, 7-6(7).

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την ήττα ανέβασε μία φωτογραφία με τον αδερφό του, ύστερα από την συγκλονιστική εμφάνισή τους. 

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και η ατμόσφαιρα στην Kia Arena απολαυστική για τους τέσσερις τενίστες. Οι δύο Έλληνες κατάφεραν να προηγηθούν με 5-2 όμως ένα σερί 5-0 από τους αντιπάλους τους άλλαξε την κατάσταση και γύρισε το μομέντουμ σε εκείνους, οι οποίοι τελικά έφτασαν και στη νίκη.

 

Στο δεύτερο σετ, τα αδέρφια Τσιτσιπά έκαναν το 4-2, και στην πορεία κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους κερδίζοντας με 6-4.

Στο τελευταίο σετ, το ελληνικό δίδυμο αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0, σε εκείνο το σημείο μίλησε η εμπειρία των αντιπάλων τους, οι οποίοι με 7 από τους 9 επόμενους πόντους πήραν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0