Τένις

Australian Open: Συγκλονιστικός Άντι Μάρεϊ, απέκλεισε τον Κοκκινάκη με μυθική ανατροπή! (video)

Australian Open: Συγκλονιστικός Άντι Μάρεϊ, απέκλεισε τον Κοκκινάκη με μυθική ανατροπή! (video)

Ο «αγέραστος» Άντι Μάρεϊ κατάφερε μετά από 5 ώρες και 50 λεπτά να ξεπεράσει το εμπόδιο του Θανάση Κοκκινάκη στο Australian Open! Ο Βρετανός επικράτησε με 3-2 σετ, παρότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2, σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στη Μελβούρνη!

Άντι Μάρεϊ και Θανάσης Κοκκινάκης έδωσαν μία τρομερή παράσταση στα court του Australian Open, με τον Βρετανό να επικρατεί 3-2 στα σετ (4-6, 6-7, 7-6, 6-3, 7-5) μετά από συγκλονιστική προσπάθεια!

Ο Βρετανός, έδωσε στα 35 του χρόνια το μεγαλύτερο σε διάρκεια ματς της καριέρας του, και πραγματοποίησε μία ανεπανάληπτη ανατροπή κόντρα στον Αυστραλό, ο οποίος έπαιζε… εντός έδρας!

Στο ματς που διήρκησε 5 ώρες και 50 λεπτά και ολοκληρώθηκε περίπου στις 04:05 τα ξημερώματα στην Αυστραλία, ο Μάρεϊ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ και 2-5 στα games του τρίτου κι όμως κατάφερε να κερδίσει!

Ο Κοκκινάκης χρειαζόταν ένα game για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Australian Open, όμως είδε τον Μάρεϊ με τρομερή αντεπίθεση, να μένει «όρθιος» και να μειώνει σε 2-1, αφού πρώτα οδήγησε το σετ σε ταϊ-μπρέικ.

Ο Σκωτσέζος στη συνέχεια ισοφάρισε σε 2-2 σετ, ενώ στο πέμπτο και τελευταίο «έπεσαν κορμιά». Εκεί οι δύο τενίστες πήγαιναν «χέρι – χέρι», όμως ο Μάρεϊ έκανε break στο σέρβις του Κοκκινάκη στο 11ο game και πήρε προβάδισμα 6-5, για να φτάσει τελικά στην κατάκτηση του σετ με 7-5 αλλά και του αγώνα με 3-2.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο και το Ρίο θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Ισπανό Μπαουτίτσα-Αγκούτ, νούμερο 24 του ταμπλό.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0