Τένις

Σάκκαρη: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ 3 μέρες, ήθελα να αποσυρθώ»

Σάκκαρη: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ 3 μέρες, ήθελα να αποσυρθώ»
Συγκλονιστικές δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη, στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Break Point.
Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Break Point» έκανε πρεμιέρα και σε αυτήν, η Μαρία Σάκκαρη, προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για το πώς βίωσε κάθε επιτυχία, αλλά και αποτυχία, στην έως τώρα καριέρα της, τονίζοντας πως υπήρξαν στιγμές, που σκέφτηκε πως πρέπει να αποσυρθεί!

«Όλη η πίεση που είχα αυτά τα χρόνια απλώς βγήκε. Ήταν φρικτό. Θέλω να κλάψω. Είναι ντροπιαστικό. Δεν είσαι ο εαυτός σου. Δεν ήμουν η Μαρία που ήμουν για δύο εβδομάδες. Εκείνη η συναισθηματική νίκη επί της Πάουλα (σσ. Μπαντόσα) στους ημιτελικούς μού ρούφηξε όλη την ενέργεια. Ακόμα και η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού», τόνισε καθώς αναφερόταν στην ήττα στον τελικό του Indian Wells Masters, από την Ίγκα Σφιόντεκ, για να συμπληρώσει.

«Έπαιξα νομίζω επτά ή οκτώ ημιτελικούς πέρυσι. Κι απλά δυσκολευόμουν γιατί μπορούσα να δω το τέλος και δεν κέρδιζα. Το μυαλό μου προχωρούσε πολύ και δεν μπορούσα να κερδίσω. Παραήμουν ενθουσιασμένη. Τα είχα σχεδόν καταφέρει, αλλά παράλληλα, δεν τα είχα. Υπάρχουν πολλές ήττες που πονάνε ακόμα και σήμερα όπως πέρυσι στο French Open 2021 (Roland Garros). Έχασα ενώ είχα το match point, δεν ήξερα πώς να το χειριστώ. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ τρεις ημέρες. Ήμουν ξαπλωμένη και προσπαθούσα απλώς να κοιμηθώ, αλλά ήμουν πολύ νευρική και στεναχωρημένη, ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Είπα στους προπονητές μου ότι θέλω να αποσυρθώ από το τένις. Και το έκανα για τέσσερις ημέρες, όταν πήγα σ’ ένα ελληνικό νησί. Πήρα τον Τομ (σσ Χιλ) και του είπα: «Πότε θα ξαναρχίσουμε την προπόνηση; Επιστρέφω στην ενεργό δράση, έτσι το λέγαμε». Και πως επέστρεψε; «Ο χρόνος πάντα βοηθάει. Και το πάθος που έχω για αυτό. Και αυτό είναι ένα πράγμα που πιστεύω πως δείχνω στους αγώνες, ότι αγαπώ πολύ το άθλημα. Ξέρω πως δεν είμαι ούτε καν κοντά στην απόσυρση από την ενεργό δράση».



Τέλος, στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται και η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, πρώην παίκτρια του τένις, που είπε, μιλώντας στην κόρη της, Μαρία.

«Ξέρεις τι Μαρία; Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διασκεδάζεις με αυτό που κάνεις. Γιατί αν είσαι χαρούμενη στα κορτ τότε θα τα πηγαίνεις καλά» και έπειτα δήλωσε: «Η Μαρία έχει θυσιάσει πολλά από πολύ μικρή ηλικία. Μόνο οι δικοί της «δαίμονες» και οι τραυματισμοί μπορούν να την κρατήσουν μακριά από τα κορτ. Διότι οι τενίστες δεν χάνουν απλά από τους αντιπάλους τους αλλά χάνουν και τους εαυτούς τους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0