Τένις

Τσιτσιπάς - Μπερετίνι 2-1: Ο επιμένων... νικά και υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα!

Τσιτσιπάς - Μπερετίνι 2-1: Ο επιμένων... νικά και υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα!
Μεγάλο παιχνίδι, τεράστια ανατροπή από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αν και βρέθηκε με την πλάτη στον... τοίχο, δεν πελάγωσε, πήρε τα δύο επόμενα σετ από τον Ματέο Μπερετίνι και μείωσε τη σειρά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κόντρα στην Ιταλία σε 2-1, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του United Cup.
Την... ταυτότητα του Ματέο Μπερετίνι έχει πάρει απ' ότι φαίνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με (4-6, 7-6, 6-4) για τρίτη φορά στο tour και τέταρτη συνολικά του Ιταλού και κράτησε ζωντανή την ελληνική ελπίδα για πρόκριση στον τελικό του United Cup.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λοιπόν, αν και έχασε το 1ο σετ (6-4) από το Νο14 του κόσμου, δεν αγχώθηκε, έμεινε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και κατάφερε να φέρει... τούμπα το ματς. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το tie break εύκολα στο δεύτερο σετ και έκανε break σε πολύ κρίσιμο σημείο του τρίτου (στο 7ο game και ενώ το ματς ήταν στο 3-3). 
Με τον τρόπο αυτό, ο Στέφανος διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της Ελλάδας για πρόκριση στον τελικό του United Cup (εκεί που βρίσκονται ήδη οι ΗΠΑ) και όλα πλέον θα κριθούν από τα χέρια της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου, η οποία αντικατέστησε την τελευταία στιγμή την Δέσποινα Παπαμιχαήλ και θα είναι αυτή που θα δοκιμάσει να πάρει την τρίτη της νίκη επί της Λούτσα Μπροντζέτι και να κάνει το 2-2 στη σειρά με την Ιταλία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0