Τένις

United Cup: Εύκολη επικράτηση του Μουσέτι επί του Σακελλαρίδη και μία... ανάσα από τον τελικό η Ιταλία!

United Cup: Εύκολη επικράτηση του Μουσέτι επί του Σακελλαρίδη και μία... ανάσα από τον τελικό η Ιταλία!
Όσο εύκολα όσο αναμενόταν, ο Λορένζο Μουσέτι κέρδισε τον Στέφανο Σακελλαρίδη με 2-0 σετ και πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται ένα μικρό... θαύμα για να προκριθεί στον τελικό του United Cup!
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης προσπάθησε να προβάλει αντίσταση απέναντι στον αρκετά πιο έμπειρο και ικανό αντιπαλό του, Λορένζο Μουσέτι των δύο τίτλων καριέρας ATP 250, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και έτσι η Ιταλία έκανε το 2-0 κόντρα στη σειρά με την Ελλάδα (best of three).

Το ματς δεν χρίζει ιδιαίτερης τεχνικής ανάλυσης (6-1, 6-1) με τον 18χρονο Έλληνα να χάνει στο πρώτο game και μαζί την ευκαιρία για αιφνιδιασμό και break. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αθλητές είναι τεράστια άλλωστε (περισσότερες από 600 θέσεις τους χωρίζουν) κάτι που φάνηκε και στο court. Μία δοκιμασία βέβαια από την οποία μόνο να κερδίσει έχει ο Σακελλαρίδης, παίζοντας με τους καλύτερους.

Η υπόθεση πρόκριση έχει δυσκολέψει για τα... καλά πλέον για την Εθνική μας ομάδα, η οποία ψάχνει τρεις νίκες σε ισάρριθμους αυριανούς αγώνες αν θέλει να είναι εκείνη που θα προκριθεί στον τελικό του United Cup.

Το αυριανό πρόγραμμα

08:00 Τσιτσιπάς - Μπερετίνι

10:00 Παπαμιχαήλ - Μπρονζέτι

12:00 Τσιτσιπάς / Σάκκαρη - Ροσατέλο / Μουζέτι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0