Τένις

Σάκκαρη - Τρεβιζαν 1-2: Λύγισε η Μαρία στο φινάλε και τώρα η Ελλάδα... τρέχει! (video)

Σάκκαρη - Τρεβιζαν 1-2: Λύγισε η Μαρία στο φινάλε και τώρα η Ελλάδα... τρέχει! (video)
Ήττα για την Ελλάδα στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών με αντίπαλο την Ιταλία.
Η πρώτη «ναυμαχία» της Μεσογείου για τα ημιτελικά του United Cup ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη και τη Μαρτίνα Τρεβιζάν βάφτηκε στα χρώματα της... σκουαντρα ατζουρα! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πάλεψε μέχρι τέλους, ισορροπησε την κατάσταση σε ένα συγκλονιστικο δευτερο σετ, όμως υπέστη ένα καθοριστικό break στο πιο κρίσιμο σημείο του τρίτου και έχασε με 2-1!

Στα... σχοινιά πλέον η Ελλάδα αν θέλει να προκριθεί στον τελικό, σε μια σειρά με τη «γειτόνισα», best of three.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη φάνηκε εκνευρισμένη και δεν έπαιζε με ψυχραιμία. Είχε κάνει πολλά λάθη και δεν βρήκε εύκολο πρώτο σερβίς, κάτι το οποίο την ανάγκασε σε ήττα με 6-3.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν καλύτερα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατάφερε να πάει το ματς στο τάι μπρέικ και δείχνοντας σοβαρότητα στον τρόπο παιχνιδιού της, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ, η Τρεβιζάν ξεκίνησε με 2-0 games με τη Σάκκαρη να αντιδρά. Φτάσανε στο 5-5, όπου η Ιταλίδα έκανε ένα μεγάλο μπρέικ και ουσιαστικά εκεί «κλείδωσε» η νίκη.

Πολύ δύσκολα τα πράγματα τώρα για την Ελλάδα, με την πρόκριση στον τελικό να απομακρύνεται σε πρώτο φάση. Τα πολλά αβίαστα λάθη ήταν αυτά που στοίχισαν στην Ελληνίδα.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0