Τένις

Τσιτσιπάς: «Δοκίμασα νέα πράγματα, διότι έχω νέους ανταγωνιστές»

Τσιτσιπάς: «Δοκίμασα νέα πράγματα, διότι έχω νέους ανταγωνιστές»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με δηλώσεις του μετά τη νίκη του επί του Γκοφέν στο United Cup, αναφέρθηκε στην τακτική που θα ακολουθήσει στη διοργάνωση.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα του κόντρα στον Νταβίντ Γκοφέν, ένα αποτέλεσμα που φέρνει την Ελλάδα μονάχα μία νίκη μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση του United Cup. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στην τακτική που θα εφαρμόσει σε αυτό το τουρνουά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έκανα και τη μεγαλύτερη προετοιμασία, συγκριτικά με τους άλλους παίκτες, αλλά το μυαλό μου είναι φρέσκο», είπε ο 24χρονος τενίστας στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Νταβίντ Γκοφέν στο Περθ. «Δοκίμασα νέα πράγματα. Έπρεπε να βάλω κάτι επιπλέον στο παιχνίδι μου, διότι έχω νέους ανταγωνιστές πολύ δυνατούς, fit, τρέχουν σε όλο το γήπεδο και σερβίρουν πολύ καλά. Έχω βάλει και αρκετή σκέψη για το πώς θα ακολουθήσω όλο αυτό. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιώνεσαι, γιατί υπάρχουν παιδιά που έρχονται από πίσω και θέλουν τα τρόπαια όσο κι εσύ. Αισθάνομαι πολύ καλά, κοντά σε αυτό που ένιωθα το 2019 όταν είχα εκείνη τη χρονιά-σταθμό. Από άποψη φυσικής κατάστασης δεν έχω νιώσει καλύτερα, σε ό,τι αφορά την αντοχή στα μεγάλα, δυνατά ματς, σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτές που θα αντιμετωπίσω εδώ στην Αυστραλία. Έχω δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό».

Ο Στεφ έκανε δηλώσεις και στα ελληνικά: «Είχα έναν πολύ καλό αντίπαλο που έπρεπε να αντιμετωπίσω κάτω από δύσκολες συνθήκες, διότι είχε πολλή ήλιο και ζέστη. Κατάφερα, όμως, να ανταπεξέλθω, σερβίροντας όχι τόσο καλά στην αρχή, αλλά βρίσκοντας τον ρυθμό αργότερα μέσα στο ματς. Παράλληλα, οι επιστροφές μου άρχισαν να γίνονται ολοένα και καλύτερες. Έπαιζα επιθετικά, είχα υπομονή και επιμονή στην τακτική μου και είμαι χαρούμενος για αυτή τη σημαντική νίκη που έδωσα στη χώρα μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0