Τένις

Τσιτσιπάς: «Προσπαθώ να κάνω backhand σαν της Σάκκαρη, αλλά δεν είμαι καν κοντά»

Τσιτσιπάς: «Προσπαθώ να κάνω backhand σαν της Σάκκαρη, αλλά δεν είμαι καν κοντά»
Δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, για την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας στο United Cup και τη Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελλάδα κατέγραψε την πρώτη της νίκη στο United Cup, μετατρέποντας την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά στο μικτό, σε τυπική διαδικασία. Παρόλα αυτά, επικράτησαν της ομάδας της Βουλγαρίας κι έκαναν το 4-1 υπέρ της Ελλάδας.

Το κλίμα, προφανώς, ήταν εξαιρετικό, γεγονός που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά το πέρας του ματς.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν θα έπαιζα στο Hopman Cup γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα γι' αυτό το τουρνουά και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ για να παίξω στη νέα έκδοση του United Cup, που θεωρώ πως είναι ένα πολύ ξεχωριστό τουρνουά και μπορώ να το βλέπω να συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμα. Η παρουσία των Ελλήνων μας βοηθάει, απολαμβάνουμε να παίζουμε μπροστά τους, μας κάνει να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Έχουμε παίξει αρκετά με τη Μαρία και είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι μαζί της στιγμές σαν κι αυτές στο court, όχι μόνο για μας, αλλά και για την ανάπτυξη του ελληνικού τένις.

Είμαι νεότερος, αλλά έβλεπα τους αγώνες της Μαρίας στο κορυφαίο επίπεδο της WTA και μου έδωσε πολλή έμπνευση. Ξέρω πως ακούγεται κλισέ, αλλά με ενέπνευσε και ήθελα να κάνω το ίδιο. Τώρα προσπαθώ να κάνω backhand όπως τα δικά της, αλλά δεν είμαι καν κοντά σε αυτό. Βελτιωνόμαστε μαζί, συλλογικά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0