Τένις

Εξαιρετικός ο Τσιτσιπάς και… 2-0 η Ελλάδα στο United Cup!

Εξαιρετικός ο Τσιτσιπάς και… 2-0 η Ελλάδα στο United Cup!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο United Cup, με τον Έλληνα να επικρατεί με 2-1 του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και την χώρα μας να θέλει ακόμη μία επικράτηση, ώστε να κερδίσει την Βουλγαρία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το 2-0 για την Ελλάδα στο United Cup! Κέρδισε με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 7-6 (4) σε 2 ώρες και 10 λεπτά) τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πλέον με μία νίκη της Μαρίας Σάκκαρης, η Ελλάδα θα πάρει τη νίκη κόντρα στην Βουλγαρία.

Το πρώτο σετ δεν είχε ξεκάθαρο φαβορί, όμως ο Ντιμιτρόφ στο μοναδικό κακό game του Στέφανου, πήρε με break το σετ, με συνέπεια να οδηγηθούμε στο tie break, όπου ο Έλληνας ήταν κυρίαρχος.

Στο δεύτερο σετ, ο αντίπαλός του ανέκαμψε, αλλά στο τρίτο και καθοριστικό σετ, ο Τσιτσιπάς δήλωσε και πάλι «παρών». Τρομερό ματς, που πήγε πόντο – πόντο μέχρι και το φινάλε, αλλά και στο δεύτερο tie break της συνάντησης, ο Έλληνας ήταν ανώτερος. Προηγήθηκε με 5-2, ο Ντιμιτρόφ μείωσε σε 5-4, αλλά το ματς ολοκληρώθηκε με άσσο και το 2-0 για την χώρα μας είναι γεγονός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0