Τένις

Τσιτσιπάς, Σάκκαρη και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής τραγουδούν «Ελλάς ολέ ολέ»! (video)

Τσιτσιπάς, Σάκκαρη και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής τραγουδούν «Ελλάς ολέ ολέ»! (video)
Το σύνθημα δίνουν λίγο πριν την έναρξη του φετινού United Cup στην Αυστραλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής Περθ!
Πανέτοιμη δείχνει η Εθνική ομάδα τένις για το United Cup στο Περθ της Αυστραλίας. Τα μέλη της αποστολής λίγες ώρες πριν αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους, βρέθηκαν στη  Rac Arena και... έδωσαν το σύνθημα τραγουδώντας το «Ελλάς ολέ ολέ»!

Πέρα από τα μεγάλα ονόματα της αποστολής, του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, μαζί τους βρίσκονται οι Μιχάλης Περβολαράκης, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος Σακελλαρίδης, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Πέτρος Τσιτσιπάς και Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Η Εθνική ομάδα θα αναμετρηθεί με τη Βουλγαρία το προσεχές διήμερο (29-30/12), με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ και τον Στέφανο Τσιτσιπά να ανοίγουν την αυλαία.

Η Νο.2 τενίστρια της Ελλάδας θα αναμετρηθεί με την Ισαμπέλα Σινίκοβα αύριο στις 6 το πρωί, ενώ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αμέσως μετά. Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0