Τένις

Βένους Γουίλιαμς: Ετοιμάζεται για το Australian Open στα 42 της και από το 1007 της Παγκόσμιας κατάταξης!

Βένους Γουίλιαμς: Ετοιμάζεται για το Australian Open στα 42 της και από το 1007 της Παγκόσμιας κατάταξης!
Ο αθλητισμός και οι μεγάλες αγάπες, ηλικία δεν... κοιτούν. Και η Βένους Γουίλιαμς απότελεί τρανό παράδειγμα. Η μεγαλύτερη αδερφή της Σερένα, ετοιμάζεται στα 42 της για την 22η (!) συμμετοχής της στο αυστραλιανό Όπεν.
«Ο επιμένων νικά» λένε και η Βένους Γουίλιαμς επιμένει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο απ' όλα τα άλλα. Τι κι' αν έχει φτάσει αισίως στα 42 της και οι εποχές που πρωταγωνιστούσε με την ρακέτα στο χέρι ανήκουν στο παρελθόν; Η κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αδερφή της Σερένα, επιστρέφει τον Γενάρη στο Australian Open αφού οι διοργανωτές της έδωσαν wild card και εκείνη αποφάσισε να κάνει χρήση της και να ξαναβρεθεί στα court.

H Βένους, δεν βρίσκεται στις θέσεις που δίνουν απευθείας πρόκριση φυσικά μιας και πλέον συναντάται το ονομά της στο Νο1007 του παγκόσμιου ranking. Η πρωταθλήτρια του τένις έκανε το ντεμπούτο της στο ΑΟ το 1997, όταν ήταν ακόμη 16 ετών, ενώ το 2003 είχε φτάσει μέχρι τον τελικό, εκεί που συνάντησε την αδερφή της και είχε ηττηθεί. Η ίδια κατάληξη υπήρχε και το 2017 όταν η τριών μηνών έγκυος τότε, Σερένα την κέρδισε ξανά. Την περσινή σεζόν δεν έδωσε το «παρών», όπως και η αδερφή της, με  την τελευταία της συμμετοχή να χρονολογείται το 2021. Η Βένους έχει φτάσει μέχρι και την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κερδίσει συνολικά 49 τίτλους στην καριέρα της ενώ έχει ρεκόρ 815 νικών επί 269 ηττών.


Η Βένους βρίσκεται μέσα στο 2022 έπαιξε μόλις τέσσερα παιχνίδια (όλα το καλοκαίρι) και γνώρισε ισάρριθμες ήττες.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0