Τένις

Ο Ναδάλ αλλάζει προπονητή μετά από... 17 χρόνια!

Ο Ναδάλ αλλάζει προπονητή μετά από... 17 χρόνια!

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε ότι η συνεργασία του με τον προπονητή που τον οδήγησε σε αναρίθμητες επιτυχίες, Φράνσις Ροτς, λαμβάνει τέλος μετά από 17 ολόκληρα χρόνια... 

Τέλος εποχής θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την λύση της συνεργασίας του Ράφαελ Ναδάλ με τον επί 17 χρόνια προπονητή του, Φράνσις Ροτς. Ο Ισπανός τενίστας το ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του social media, αναφέροντας πως οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση για προσωπικούς λόγους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ροτς ανέλαβε τον Ναδάλ το 2006, όταν ακόμη ο κορυφαίος ever στο «χώμα» δεν είχε κατακτήσει ούτε ένα grand slam στην καριέρα του και μπορεί κανείς να καταλάβει, αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των τεράστιων επιτυχιών του Ισπανού θρύλου του τένις. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ράφαελ Ναδάλ: 

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Φράνσις Ροτς αποχωρεί από την ομάδα. Ο Φράνσις υπήρξε ένας σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου και του είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί.

Όταν ξεκινήσαμε μαζί ήμουν παιδί και μαζί με τον θείο μου, Τόνι, ξεκινήσαμε η συνεργασία στο tour. Eίναι ένας σπουδαίος προπονητής που ξέρει τένις και με έχει βοηθήσει προκειμένου να γίνομαι όλο και καλύτερος. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του σχέδια».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0