Τένις

Τσιτσιπάς: «Ήμουν ξεκάθαρα καλύτερος - Εκμεταλλεύτηκε τα λίγα εργαλεία που έχει στο παιχνίδι του» (video)

Τσιτσιπάς: «Ήμουν ξεκάθαρα καλύτερος - Εκμεταλλεύτηκε τα λίγα εργαλεία που έχει στο παιχνίδι του» (video)
Η ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Ρούμπλεφ τον έθεσε εκτός συνέχειας από τα ATP Finals και αυτό δεν έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το ματς ανέφερε πως εκείνος ήταν εμφανώς καλύτερος αλλά ο αντίπαλος του κατόρθωσε να εκμεταλευτεί στο έπακρο τα λίγα καλά «εργαλεία» που διαθέτει στο παιχνίδι του.
Η τεράστια νίκη με ανατροπή απέναντι στον Μεντβέντεφ έδωσε ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αντρέι Ρούμπλεφ (2-1 σετ) και έμεινε εκτός συνέχειας ATP Finals.

Λίγο μετά το τέλος λοιπόν του ματς κόντρα στο Νο3 του κόσμου, ο Έλληνας πρωταθλητής παραχώρησε δηλώσεις, κάνοντας λόγο για εμφανέστατη ανωτερότητά του, η οποία όμως δεν συνδυάστηκε και με το αποτέλσμα καθώς ο αντίπαλός του, εκμεταλεύτηκε στο έπακρο τα δυνατά του σημεία.

Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Ένιωσα πως ήμουν ο καλύτερος παίκτης εκεί έξω, πως μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα με την μπάλα, να είμαι πιο δημιουργικός. Δεν χρειάζεται καν να το πω αυτό, νομίζω ήταν ξεκάθαρο. Αλλά κατάφερε να επικρατήσει με τα λίγα εργαλεία που έχει στο παιχνίδι του. Ήταν σε θέση να τα αξιοποιήσει και να πάρει τη νίκη»
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0