Τένις

ΑΤΡ Finals: Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να λυγίσει τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (video)

ΑΤΡ Finals: Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να λυγίσει τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (video)
Αν και πάλεψε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ στην πρεμιέρα των ATP Finals. Αυτή ήταν η 42η νίκη στην καριέρας του Σέρβου στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά, ξεκινώντας με το δεξί την προσπάθειά του στα φετινά ATP Finals. Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Έλληνα πρωταθλητή και πήρε την 42η νίκη του στη διοργάνωση! 

Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε πολύ απέναντι στον Νόλε και έχασε μετά από δυο αρκετά κλειστά σετ (6-4, 7-6(4). Πλέον ο Σέρβος χρειάζεται ακόμα τέσσερις νίκες προκειμένου να φτάσει στον έκτο τίτλο του στη συγκεκριμένη διοργάνωση, πράγμα που θα σημαίνει ότι θα φτάσει τον Ρότζερ Φέντερερ στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας ήταν αρκετά ανεβασμένος σε σχέση με το πρώτο ωστόσο ο Νόλε έβγαλε μεγάλη ψυχραιμία στο παιχνίδι του και μπόρεσε να επικρατήσει στο tie-break με 6-4, 7-6(4) και να πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του Red Group.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0