Τένις

Τζόκοβιτς: «Περιμένω δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Τσιτσιπά»

Τζόκοβιτς: «Περιμένω δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Τσιτσιπά»

Για την πρεμιέρα του στο ATP Finals κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κάνει πρεμιέρα στο ATP Finals για το κόκκινο γκρουπ (14/11, όχι πριν τις 22.00) απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο «Νόλε» αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι αναμένει έναν πολύ δύσκολο αγώνα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τον έχω αντιμετωπίσει στα δύο τελευταία τουρνουά, στον τελικό της Αστάνα και στα ημιτελικά του Παρισιού. Και τα δύο ματς ήταν πολύ κλειστά, ειδικά αυτό στο Παρίσι. Ξέρω ότι με περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, δίχως αμφιβολία.

Δεν νιώθω νέος σαν τους περισσότερους αγωνιζόμενους εδώ. Έχε περάσει πολύς καιρός από την πρώτη μου παρουσία σε ATP Finals αλλά νομίζω ότι είμαι σε καλή φόρμα. Ειδικά τους τελευταίους 4-5 μήνες. Κέρδισα το Wimbledon και τα περισσότερα indoor τουρνουά, πριν το ATP Finals.»

Για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου πρόσθεσε: «Θα ήταν ένα τέλειο τέλος της σεζόν. Το κεράσι στην τούρτα, σίγουρα, αλλά είναι πολύ μακριά. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα. Πρέπει να παίξεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να παίξεις λίγο πολύ με όλους σε αυτό το τουρνουά τουλάχιστον μία φορά, οπότε ανυπομονώ. Έχω εμπειρία σε αυτό το τουρνουά, σε αυτό το format, πολλές φορές και ελπίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0