Τένις

Στο... πλευρό του Τζόκοβιτς ο Κύργιος: Ζητάει την άρση του αποκλεισμού του από την Αυστραλία!

Στο... πλευρό του Τζόκοβιτς ο Κύργιος: Ζητάει την άρση του αποκλεισμού του από την Αυστραλία!
Ο Νικ Κύργιος κάνει ανοιχτή έκκληση να αρθεί άμεσα το τριετές «μπαν» του Τζόκοβιτς από την Αυστραλία, ώστε ο Σέρβος να παίξει κανονικά στο Αυστραλιανό Όπεν
Τζόκοβιτς και Κύργιος μπορεί στο παρελθόν να μην είχαν και τις... καλύτερες σχέσεις, όμως τώρα ο Ελληνο-Αυστραλός παίρνει το μέρος του Σέρβου «θρύλου» του τένις και ζητάει να αρθεί η απαγόρευση εισόδου του στην Αυστραλία, ώστε να δώσει κανονικά το «παρών» στο Όπεν

Θυμίζουμε ότι η τιμωρία του Τζόκοβιτς προήλθε μετά τα όσα συνέβησαν με την πρόθεσή του να εισέλθει στη χώρα και να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν δίχως να έχει κάνει το εμβόλιο για τον covid-19. Το αποτέλεσμα ήταν ο Σέρβος τενίστας να τιμωρηθεί από την κυβέρνηση της Αυστραλίας, με τρία χρόνια απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. 

Παρά το ότι ο ίδιος ισχυριζόταν ότι όλο το γεγονός προκλήθηκε από ένα «λάθος» με την visa του, η τιμωρία υφίσταται ακόμα, αν και το τελευταίο διάστημα φαίνεται να υπάρχουν σκέψεις να αρθεί, ώστε ο «Νόλε» να δώσει κανονικά το παρών στο μεγάλο τουρνουά. Την ίδια άποψη φαίνεται να ενστερνίζεται και ο Νικ Κύργιος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Ελπίζω να αγωνιστεί (σ.σ. ο Τζόκοβιτς). Το τένις δεν μπορεί να αντέξει την απώλεια αυτή, είναι ανεκπλήρωτη. Ο Τζόκοβιτς είναι ο λόγος που αφιερώθηκα στο άθλημα και θα είναι "λίγο" να μην τον συναντήσω εκεί». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0