Τένις

Τεράστια πρόκριση για την Σάκκαρη στον τελικό του Open της Γουαδαλαχάρα!

Τεράστια πρόκριση για την Σάκκαρη στον τελικό του Open της Γουαδαλαχάρα!

Τεράστια πρόκριση απέναντι στην Μπούζκοβα πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, που πήρε την πρόκρισή της στον τελικό του Open της Γουαδαλαχάρας με 2-0 σετ (7-5, 6-4).

Η Μαρία Σάκκαρη δεν επηρεάστηκε από την πολύωρη διακοπή στο ματς με την Μπούζκοβα και προκρίθηκε στον τελικό του Οpen της Γουαδαλαχάρα!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 24χρονης Τσέχας (Νο.38) με 7-5, 6-4, σε συνολικά 2 ώρες και 26 λεπτά, για να κλείσει θέση στον τέταρτο φετινό της τελικό, όπου και θα διεκδικήσει το μεγαλύτερο τρόπαιο της καριέρας της. Εκεί θα βρει την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα, Νο.5 στον κόσμο, κόντρα στην οποία έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Αναλυτικότερα, μετά τη χθεσινή διακοπή (23/10), η Σάκκαρη μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει αυτό που είχε ξεκινήσει και πέτυχε τον σκοπό της. Ξεκίνησε δυνατά δυνατά και έκανε break για το 3-1, με την αντίπαλό της να απαντάει στο 4-3 και να ισοφαρίζει με 4-4. Η πίεση της Μπούζκοβα συνεχίστηκε και έφτασε σε τρία break points, αλλά η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια με νέο break τελείωσε το ματς, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία πρόκριση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0