Τένις

Τσιτσιπάς: «Οι γονείς έχουν κάνει θυσίες για μένα, δεν κατάφερα να νικήσω για τον ιδρυτή της Red Bull»

Τσιτσιπάς: «Οι γονείς έχουν κάνει θυσίες για μένα, δεν κατάφερα να νικήσω για τον ιδρυτή της Red Bull»

Όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του από τον Χόλγκερ Ρούνε με 2-0.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 από τον Χόλγκερ Ρούνε και στις δηλώσεις του  στάθηκε σε όσα του έχει προσφέρει η οικογένεια του αλλά και στο θάνατο του ιδρυτή της Red Bull.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Σας ευχαριστώ όλους. Η οργάνωση ήταν εκπληκτική. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, όσους με στήριξαν, μας κάνουν να νιώθουμε πως είμαστε σπίτι μας. Θέλω να πω μπράβο Ρούνε που μου... έκλεψες τη νίκη και το τρόπαιο, το άξιζες και σήμερα παίζεις πολύ καλά να μείνεις ταπεινός θα κάνεις σπουδαία πράγματα.

Αν και το νιώθω σαν οικογενειακό τουρνουά, μοιάζει σε ένα τουρνουά ATP, ένα τουρνουά με πολύ ζεστούς ανθρώπους, θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και για μένα είναι το καλύτερο 250αρι της χρονιάς.

Δε μπορώ να ξεχάσω την οικογένειά μου, τους αγαπώ αν και κάποιες φορές έχουμε τις διαφορές μας και για αυτό βρίσκομαι εδώ, επειδή έχουν κάνει θυσίες για μένα, όχι πως είχαν επιλογή, ευχαριστώ πολύ.

Το είχα αλλιώς στο μυαλό μου, αλλά δε τα κατάφερα, ο ιδρυτής της Red Bull έφυγε και δε κατάφερα να το κερδίσω για αυτόν δυστυχώς αν και με στήριξε πάρα πολύ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0