Τένις

Μητέρα Τσιτσιπά: «Μόνο ο Κύργιος φέρνει σε πλήρη σύγχυση τον Στέφανο»

Μητέρα Τσιτσιπά: «Μόνο ο Κύργιος φέρνει σε πλήρη σύγχυση τον Στέφανο»

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Ιουλία Σαλνίκοβα, μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του γιου της και του Νικ Κύργιου, λέγοντας πως ο δεύτερος έχει την δυνατότητα να οδηγεί σε πλήρη σύγχυση τον γιο της.

Για την κόντρα που φαίνεται πως υπάρχει μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νικ Κύργιου μίλησε η μητέρα του πρώτου, Ιουλία Σαλνίκοβα.

Μιλώντας σε μέσο του Καζακστάν, στο περιθώριο του Astana Open την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρθηκε στα γεγονότα που προκάλεσαν και την έναρξη της διαμάχης, επισημαίνοντας πως ο Κύργιος είναι ο μοναδικός τενίστας που εκνευρίζει τόσο πολύ τον γιο της.

«Ο μοναδικός άνθρωπος, που φέρνει τον Στέφανο σε πλήρη σύγχυση, είναι ο Νικ Κύργιος. Είναι ο μοναδικός που τον βγάζει εκτός εαυτού.

Στο ματς του Wimbledon, ο Κύργιος αποφάσισε να παραβλέψει τους γενικούς κανόνες του αθλητισμού. Ο αγώνας έγινε πολύ περίεργος και νευρικός, διότι έπαιζε ‘βρώμικο’ τένις. Ο Στέφανος, δεν παίζει έτσι. Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, από τη συμπεριφορά του αντιπάλου του και έχασε το ματς χωρίς να είναι χειρότερος στο court».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0