Τένις

Με πείσμα και ανατροπή στον τελικό του Astana Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (video)

Με πείσμα και ανατροπή στον τελικό του Astana Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του Astana Open, καθώς επικράτησε με 2-1 (4-6, 6-4, 6-3) σετ του Ρούμπλεφ στον ημιτελικό!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι στον τελικό του Open, που διεξάγεται στην πόλη Αστάνα του Καζακστάν, καθώς επικράτησε, με ανατροπή, του Αντρέι Ρούμπλεφ με 4-6, 6-4, 6-3. 

Ο Ρώσος τενίστας ήταν κατά διαστήματα επιβλητικός και δυσκόλεψε αρκετά τον Έλληνα πρωταθλητή. Ο Ρούμπλεφ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, «έσπασε» με το ξεκίνημα το σερβίς του Τσιτσιπά και διατηρώντας το δικό του μέχρι το τέλος του σετ έφτασε στο 6-4 και το προβάδισμα με 1-0.

Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε ν' αντιδράσει και βελτίωσε σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή του. Στο ένατο game του δεύτερο σετ και με το σκορ στο 4-4 ο Έλληνας τενίστας βρήκε το πολυπόθητο break και εν τέλει πήρε το σετ με 6-4, μετά από 45 λεπτά.

Συνεχίζοντας σ΄ αυτόν τον ρυθμό στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να επιβάλει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού και «έσπασε» το σερβίς του Ρούμπλεφ στο όγδοο game αυτή τη φορά. Προηγούμενος πλέον με 5-3, ο Στέφανος σέρβιρε για την νίκη και τα κατάφερε.

Στον τελικό της Κυριακής (9/10) ο Έλληνας πρωταθλητής, θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στον Σέρβο, Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0