Τένις

Τρομερός Τσιτσιπάς, πέρασε στον ημιτελικό του Astana Open!

Τρομερός Τσιτσιπάς, πέρασε στον ημιτελικό του Astana Open!

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη σε μία ώρα και 40 λεπτά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ (7-6, 6-3) τον Χούμπερτ Χουρκάτζ και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό του Astana Open!

Ο εκπληκτικός Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Χούμπερτ Χουρκάτζ (Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Astana Open (ATP 500).

Συγκεκριμένα ο Νο.6 τενίστας στον κόσμο, λύγισε τον 25χρονο Πολωνό με 7-6 και 6-3 σε μία ώρα και 40 λεπτά, για να κλείσει ραντεβού με τον Αντρέι Ρούμπλεφ (8/10, 13.00) στην τετράδα της διοργάνωσης.

Η μοναδική δυσκολία που συνάντησε ήταν στο πρώτο σετ, που είχε 8 ευκαιρίες για break και δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από αυτές, όμως στο tie break «επιβίωσε» από 5 set point του αντιπάλου του για να κάνει το 1-0!

Πρόκειται για τον ένατο φετινό ημιτελικό του Έλληνα και θα κυνηγήσει τον τρίτο φετινό τίτλο του, με τη μεγάλη πρόκριση φυσικά να έγκειται στο γεγονός πως δεν έχει κερδίσει ούτε ένα τρόπαιο στα τουρνουά των ATP 500, μετρώντας 8 χαμένους τίτλους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0