Τένις

Parma Ladies Open: Φοβερή Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά με ανατροπή! (video)

Parma Ladies Open: Φοβερή Σάκκαρη, πέρασε στα ημιτελικά με ανατροπή! (video)

Με νέα ανατροπή η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Μαρίνα Ζανέφκσα με 2-1 και πήρε μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Parma Ladies Open!

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-4) της Μαρίνα Ζανέφσκα και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Parma Ladies Open. Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να κάνει την ανατροπή!

Σε έναν αγώνα διάρκειας 2 ωρών και 22 λεπτών, η Μαρία σφράγισε την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πλέον, βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες τενίστριες της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό κόντρα στην 27χρονη, Ντάνκα Κόβινιτς, από το Μαυροβούνιο, η οποία απέκλεισε την Ιταλίδα Τζασμίν Παολίνι εύκολα με 2-0.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σετ, η Σάκκαρη κάλεσε τον γιατρό της, διότι ένιωσε αδιαθεσία, παρόλα αυτά «έσφιξε» τα δόντια και συνέχισε τον αγώνα.

Οι 89 πόντοι που πέτυχε, ήταν αρκετοί για να αφήσει εκτός την Ζανέφσκα, η οποία συνολικά ευστόχησε σε 97. Η εμπειρία της Ελληνίδας της έδωσε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί 7/13 break point, έναντι μόλις 3/9 της αντιπάλου της. Με αυτόν τον τρόπο η Σάκκαρη έκανε το 3/3 στην Πάρμα αυτή την εβδομάδα και πέρασε στον ημιτελικό. Πλέον, απέχει μόλις δυο νίκες από τον 2ο WTA τίτλο της καριέρας της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0