Τένις

Σάκκαρη: Επικράτησε της Ρους και θα βρεθεί στα προημιτελικά του Parma Ladies! (video)

Σάκκαρη: Επικράτησε της Ρους και θα βρεθεί στα προημιτελικά του Parma Ladies! (video)

Η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε… τα προγνωστικά και θα είναι στα προημιτελικά του Parma Ladies Open μετά τη νίκη της με 2-1 (3-6, 6-2, 6-3) επί της Αράντσα Ρους.

Η Μαρία Σάκκαρη, αν και δυσκολεύτηκε, επικράτησε με 2-1 σετ της Αράντσα Ρους, σε αγώνα που διήρκησε 2 ώρες και 36 λεπτά, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στα προημιτελικά του Parma Ladies Open.

Η Σάκκαρη είχε ως τώρα αντιμετωπίσει τρεις φορές την Ρους, με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει το απόλυτο νικών, αλλά και των σετ, καθώς δεν είχε χάσει κανένα από την αντίπαλό της. Στην αναμέτρηση του Open Parma Ladies ωστόσο έμελλε να συμβεί αυτό για πρώτη φορά.

Το νο. 114 στον κόσμο ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και πήρε προβάδισμα τριών game με break στο δεύτερο. Η Σάκκαρη μάλιστα κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ τα έβαλε με τον διαιτητή για την απόφασή του να σταματήσει το παιχνίδι, ενώ η ίδια θα κέρδιζε πόντο.

Η Μαρία παρότι έδειξε να μην επηρεάζεται από αυτή την εξέλιξη, δεν κατάφερε να κάνει κάποιο break και έτσι έχασε το σετ με 6-3 στα games.

Το δεύτερο σετ ωστόσο ήταν… άλλη ιστορία, με την Σάκκαρη να δείχνει αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα σερβίς της και να ισοφαρίσει. Το πρώτο game μάλιστα κράτησε 13(!) ολόκληρα λεπτά, με την Ελληνίδα να παίρνει το προβάδισμα. Στην συνέχεια πραγματοποίησε δύο break στα σερβίς της Ρους και έφτασε στην ισοφάριση των σετ με άνετο τρόπο (6-2).

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο τρίτο και τελευταίο σετ, με την Σάκκαρη να πραγματοποιεί break στο τέταρτο game και να παίρνει προβάδισμα 4-1 στα games. Ωστόσο, η Ρους κατόρθωσε να μειώσει σε 5-3 και να μείνει «ζωντανή» στην διεκδίκηση της νίκης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βέβαια δε φάνηκε να αγχώνεται και κατόρθωσε να «κλείσει» το σετ στο 6-3 και ταυτόχρονα να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Εκεί η Σάκκαρη πρόκειται να αντιμετωπίσει μια εκ των Γκάλφι - Ζανέφσκα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0