Τένις

Φέντερερ για τη στιγμή που έκλαιγε, πιασμένος χέρι-χέρι, με το Ναδάλ: «Ήταν ο τρόπος μου να τον ευχαριστήσω»!

Φέντερερ για τη στιγμή που έκλαιγε, πιασμένος χέρι-χέρι, με το Ναδάλ: «Ήταν ο τρόπος μου να τον ευχαριστήσω»!

Τη δική του εξήγηση για τις στιγμές που βίωσε στο αντίο του και τη φωτογραφία που κλαίει δίπλα στον μεγάλο του αντίπαλο μέσα στα κορτ ανά τα χρόνια, Ράφα Ναδάλ, κρατώντας του το χέρι, μίλησε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Μάρτυρες πολύ δυνατών στιγμών έγιναν όλοι όσοι παρακολουθούσαν το αντίο του Ρότζερ Φέντερερ στην ενεργό δράση, χαρίζοντας κάποιες φωτογραφίες και βίντεο που… μιλούν από μόνα τους. Άλλωστε, «μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις»

Σε μια πολύ έντονη συναισθηματικά βραδιά για τον Ελβετό, και ενώ «άπαντες» στην 02 Arena έκλαιγαν για την απόσυρση του «βασιλιά», εκείνος με δάκρυα στα μάτια, έπιασε το χέρι του Ναδάλ, που έκλαιγε μαζί του την ώρα που η Ελι Γκούλντινγκ τραγουδούσε προς τιμήν του.

Αφού «καταλάγιασαν» κάπως τα συναισθήματα, αναφέρθηκε και στη viral εκείνη στιγμή.

«Ήταν μία κίνηση της στιγμής. Κάποια στιγμή έκλαιγα με λυγμούς και δεν καταλάβαινα τι γινόταν γύρω μου, αλλά και μέσα στο μυαλό μου. Συνειδητοποιούσα πόσο χαρούμενος ήμουν που το ζούσα, με αυτούς τους ανθρώπους γύρω μου. Ήταν τόσο όμορφα να κάθομαι εκείνη τη στιγμή και να συνειδητοποιώ τα όσα συμβαίνουν, την ώρα που όλοι είχαν συγκεντρωθεί στην Ελι Γκούλντινγκ. Σχεδόν είχα ξεχάσει ότι υπήρχαν φωτογράφοι και απαθανάτιζαν τις στιγμές. Νομίζω κάποια στιγμή δεν μπορούσα καν να μιλήσω και η μουσική έπαιζε. Νομίζω ότι απλά άγγιξα το χέρι του Ράφα. Μάλλον ήταν ένας μυστικός τρόπος να του πω ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0