Τένις

Τζόκοβιτς σε Φέντερερ: «Τιμή μου να σε γνωρίζω, έθεσες τον πήχη για το άριστο, την ακεραιότητα και το θάρρος»

Τζόκοβιτς σε Φέντερερ: «Τιμή μου να σε γνωρίζω, έθεσες τον πήχη για το άριστο, την ακεραιότητα και το θάρρος»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «έσταξε μέλι» για τον επί χρόνια αντίπαλό του στα court, Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος έβαλε τέλος σε ένα ταξίδι 24 ετών στο χώρο του τένις...
Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κορυφαίος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς στα σόσιαλ μίντια, λέγοντας το δικό του αντίο στον θρύλο του τένις Ρότζερ Φέντερερ

«Ρότζερ, είναι δύσκολο αυτή τη μέρα να εκφραστώ με λόγια για όλα όσα έχουμε μοιραστεί σ' αυτό το άθλημα μαζί. Πάνω από μια δεκαετία απίστευτων στιγμών και μονομαχιών. Η καριέρα σου έχει θέσει τα στάνταρ για το τι σημαίνει να πετυχαίνεις το άριστο και να ηγείσαι με ακεραιότητα και θάρρος.

Είναι τιμή μου να σε γνωρίζω εντός και εκτός γηπέδου και για πολλά χρόνια ακόμα. Ξέρω πως αυτό το νέο κεφάλαιο έχει εκπληκτικά πράγματα για σένα, τη Μίρκα, τα παιδιά, όλους τους αγαπημένους σας, και οι φαν του Ρότζερ επίσης έχουν πολλά πράγματα να περιμένουν.

Από την οικογένειά μας, μέχρι τη δική σας, σας ευχόμαστε πολλή χαρά, υγεία και ευημερία στο μέλλον. Ανυπομονώ να γιορτάσουμε τα επιτεύγματά σου και να σε δούμε στο Λονδίνο». 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0