Τένις

Ναδάλ για απόσυρση Φέντερερ: «Ευχόμουν αυτή η μέρα να μην έρθει ποτέ»

Ναδάλ για απόσυρση Φέντερερ: «Ευχόμουν αυτή η μέρα να μην έρθει ποτέ»
Αντίπαλοι για σχεδόν 20 χρόνια στα court, όμως έξω από αυτά ο σεβασμός είναι απεριόριστος... Ο Ράφα Ναδάλ αποχαιρέτησε τον μεγάλο του ανταγωνιστή και... άλλο του μισό Ρότζερ Φέντερερ, που σταματάει από την ενεργό δράση... 
Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ μοιράστηκαν την διεθνή σκηνή του Παγκόσμιου τένις τις τελευταίες δύο δεκαετίες, προσφέροντας μυθικές «μάχες» που όμοιές τους δεν έχει ξαναδεί το άθλημα. Μετά το μήνυμα της αποχώρησης του Ελβετού από τα μεγάλα τουρνουά, στα 41 του χρόνια, ο μεγάλος του αντίπαλος, τον αποχαιρέτησε όπως του άξιζε... 

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ναδάλ στον... φίλο του Ρότζερ Φέντερερ

«Αγαπητέ Ρότζερ, φίλε μου και ανταγωνιστή μου.

Ευχόμουν αυτή η μέρα να μην έρθει ποτέ. Είναι μια θλιβερή μέρα για μένα προσωπικά και και για τον κόσμο των σπορ σε όλο τον κόσμο. Στο έχω πει όταν μιλούσαμε και τώρα είμαστε εδώ. 

Ηταν ευχαρίστηση, αλλά παράλληλα τιμή και απόλαυση να μοιραστώ όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου, το να ζήσω όλες αυτές τις απίστευτες στιγμές εντός και εκτός κορτ.

Θα έχουμε πολλές περισσότερες στιγμές να μοιραστούμε στο μέλλον και πολλά πράγματα να κάνουμε μαζί, το ξέρουμε αυτό.

Για τώρα, σου εύχομαι κάθε ευτυχία με τη γυναίκα σου, Μίρκα, τα παιδιά σου, την οικογένειά σου, να απολαμβάνεις ό,τι είναι μπροστά. Τα λέμε στο Λονδίνο, στο Laver Cup».


O επίσημος λογαριασμός της ΔΟΕ ανέφερε: «Σε ευχαριστούμε για όλες τις αξέχαστες στιγμές που απολαύσαμε στη διάρκεια της καριέρας σου. Θα μας λείψεις!» 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0