Τένις

US Open: Τα συγχαρητήρια Ναδάλ και Τσιτσιπά στους δύο φιναλίστ για τον τελικό

US Open: Τα συγχαρητήρια Ναδάλ και Τσιτσιπά στους δύο φιναλίστ για τον τελικό
Ο Ράφαελ Ναδάλ μέσα από το twitter συνεχάρη τον Κάρλος Αλκαράθ για την πολύ μεγάλη νίκη του στον τελικό του US Open, τον οποίο εκθίασε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με δικό του ποστάρισμα.
Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν ο μεγάλος φετινός νικητής του US Open, με τον Ισπανό τενίστα να επικρατεί στον τελικό του Κάσπερ Ρουντ και να γράφει ιστορία!

Ράφαελ Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον μεγάλο τελικό έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια μέσα από προσωπικά ποσταρίσματα στο twitter.

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε εντυπωσιασμένος από τον τελικό και την εμφάνιση των δύο φιναλίστ, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό «Τι σπουδαίος τελικός και από τους δύο!»

Από την άλλη, ο μυθικός Ράφαελ Ναδάλ αποθέωσε τον 19χρονο συμπατριώτη του, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για εκείνον. 

«Συγχαρητήρια Κάρλος για το πρώτο σου Grand Slam και για το Νο.1, που είναι ο κολοφώνας της πρώτης σου μεγάλης σεζόν και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα» έγραψε χαρακτηριστικά ενώ συνεχάρη και τον Κάσπερ Ρουντ λέγοντας «Σπουδαία προσπάθεια Κάσπερ, είμαι πολύ περήφανος για σένα! Δύσκολη μέρα σήμερα, αλλά απίθανο τουρνουά και απίθανη σεζόν. Συνέχισε έτσι!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0