Τένις

Ναδάλ: «Δεν περίμενα ότι θα είχα ευκαιρία να φτάσω ξανά στο Νο.1»

Ναδάλ: «Δεν περίμενα ότι θα είχα ευκαιρία να φτάσω ξανά στο Νο.1»
Ο Ραφαέλ Ναδάλ δήλωσε ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να φτάσει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, κάτι που δεν περίμενε να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει!
Η κατάκτηση του τίτλου στο Σινσινάτι, θα φέρει τον Ραφαέλ Ναδάλ ξανά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP και ο Ισπανός θρύλος του τένις, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική που του «ανοίγεται», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του στο Western & Southern Open.

«Σημαίνει πολλά για μένα να έχω την ευκαιρία να ανέβω ξανά στο Νο1. Είναι κάτι που δεν περίμενα ότι μπορεί να συμβεί ξανά. Το σημαντικό είναι να μείνω υγιής και να μπορώ να παίξω στα τουρνουά που θέλω. Δεν θα παίξω παραπάνω από αυτό που πιστεύω ότι δουλεύει καλά για το σώμα μου.

Θα βάλω τα δυνατά μου σε κάθε τουρνουά που παίζω. Αυτό είναι ανεξάρτητο με το αν έχω την ευκαιρία να γίνω ξανά Νο1 αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση κι αν συμβεί, θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος.

Όταν επιστρέφεις μετά από λίγο καιρό, ξέρεις ότι τα πράγματα δεν θα είναι τέλεια. Δεν περιμένεις ότι θα παίξεις απίστευτο τένις από το ξεκίνημα. Πρέπει να μείνεις ταπεινός και να παλέψεις με τα εργαλεία που έχεις στο ξεκίνημα για να κερδίσεις το πρώτο σου ματς. Μετά, όταν κερδίσεις ένα-δύο παιχνίδια, τα πράγματα αλλάζουν και αρχίζεις να νιώθεις ανταγωνιστικός ξανά.

Στα Masters 1000, οι αντίπαλοι είναι πιο απαιτητικοί από το ξεκίνημα οπότε θα πρέπει να είσαι σε υψηλό επίπεδο και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0