Τένις

Canadian Open: Αποσύρθηκε ο Ναδάλ από τη διοργάνωση

Canadian Open: Αποσύρθηκε ο Ναδάλ από τη διοργάνωση

Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο επερχόμενο τουρνουά του Μόντρεαλ λόγω του τραυματισμού του στους κοιλιακούς.

Εκτός Canadian Open θα παραμείνει ο Ράφα Ναδάλ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Ο Ισπανός πρωταθλητής ενημέρωσε μέσω των social media πως ο τραυματισμός του στους κοιλιακούς τον ταλαιπωρεί ακόμα και συνεπώς δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά.

Το σχετικό μήνυμα:

«Από τις ημέρες των διακοπών μου και την επιστροφή μου στις προπονήσεις, όλα πήγαιναν καλά. Πριν τέσσερις μέρες άρχισα να προπονούμαι στο σερβίς και χθες, μετά την προπόνηση, ένιωσα ενοχλήσεις που υπάρχουν ακόμα.

Αποφασίσαμε να μην ταξιδέψω στο Μόντρεαλ και να συνεχίσω τις προπονήσεις χωρίς να πιέσω τον εαυτό μου. Ειλικρινά ευχαριστώ τον διευθυντή της διοργάνωσης και όλη την ομάδα του για την κατανόηση και την υποστήριξη που μου δείχνουν πάντα. Σήμερα δεν ήταν η εξαίρεση.

Ελπίζω να παίξω ξανά στο Μόντρεαλ. Είναι ένα τουρνουά που αγαπώ και έχω κατακτήσει πέντε φορές μπροστά στο κοινό που πάντα με υποδέχεται με ιδιαίτερη θέρμη. Δεν έχω άλλη επιλογή παρά να είμαι προσεκτικός, αυτή τη στιγμή, σχετικά με την υγεία μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0