Τένις

Ίγκα Σβιόντεκ: Οδεύει ασταμάτητη στο απόλυτο ρεκόρ!

Ίγκα Σβιόντεκ: Οδεύει ασταμάτητη στο απόλυτο ρεκόρ!

Η Νο1 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε άνετα την Τζάνα Φετ στον πρώτο γύρο του Wimbledon και διεύρυνε στις 36 τις συνεχόμενες νίκες της, όντας αήττητη στα τελευταία έξι τουρνουά που έχει συμμετάσχει.

Η Ίγκα Σβιόντεκ έχει πάρει φόρα και καμία δεν μπορεί να την ανακόψει. Η Πολωνίδα τενίστρια, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στα κορτ του Λονδίνου (νίκη με 2-0 σετ απέναντι στην σαφώς πιο αδύναμη Φετ) έφτασε τις 36 συνεχόμενες νίκες.

Το σερί αυτό αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση από το 1990 και μετά, και καλύτερη στη νεα χιλιετία, απέχοντας μόλις δυο από το να αφήσει πίσω της την Μαρτίνα Χίνγκινς και τις 37 της νίκες το 1997. Δείχνει συνεχώς ότι βρίσκεται σε «δαιμονιώδη» κατάσταση αφού σε όποια επιφάνεια και αν αγωνιστεί είναι απροσπέλαστη.

«Είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο γρασίδι για φέτος και είμαι πολύ χαρούμενη» δήλωσε μετά το εναρκτήριο της ματς. Μόνο τον κακό της εαυτό έχει να φοβάται, αλλά και αυτός είναι σε «χειμερία νάρκη» καιρό τώρα, στην προσπάθεια που κάνει να κερδίσει για πρώτη φορά το βρετανικό grand slam σε επίπεδο γυναικών.Το έχει καταφέρει στα juniors, όταν ήταν 16 ετών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0