Τένις

Μαρία Σάκκαρη: «Έφυγε» από τη ζωή ο παππούς της Δημήτρης Κανελλόπουλος!

Μαρία Σάκκαρη: «Έφυγε» από τη ζωή ο παππούς της Δημήτρης Κανελλόπουλος!

Δύσκολες στιγμές για την Μαρία Σάκκαρη, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο παππούς της, Δημήτρης Κανελλόπουλος. Πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους προπονητές τένις της χώρας μας.

Πένθος για την οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη, καθώς και για το ελληνικό τένις, καθώς ο Δημήτρης Κανελλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της Ελληνίδας τενίστριας με ανάρτησή της.

«Αγαπημένε μου μπαμπάκα. Ήσουν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ο καλύτερος προπονητής του τένις Θα είσαι πάντα μέσα μου, μαζί μου. Μαζί μας.!!!», ήταν το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτηση της Αγγελικής Κανελλοπούλου.

 

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος αποτέλεσε τεράστιο κεφάλαιο του ελληνικού τένις. Ήταν μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών και είχε σπουδαία πορεία στο χώρο του αθλήματος, τόσο ως τενίστας, αλλά και μετέπειτα προπονητής. Ήταν πρώτος στο διπλό αντρών το 1961 και δεύτερος 1957, 1960, 1963 και 1964, πρώτος στο διπλό μεικτό το 1966 και δεύτερος το 1964 και 1965.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που κόλλησε το «μικρόβιο» του τένις, τόσο η κόρη του, όσο και η εγγονή του, Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σημασία του για την τεράστια καριέρα της.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0