Τένις

Berlin Open: Πρώτος ημιτελικός στο γρασίδι για την φοβερή Σάκκαρη! (video)

Berlin Open: Πρώτος ημιτελικός στο γρασίδι για την φοβερή Σάκκαρη! (video)

Με εξαιρετική εμφάνιση και χαρακτηριστική ευκολία, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Ντάρια Κασάτκινα με 2-0 σετ (6-0, 6-3) και προκρίθηκε στον πρώτο της ημιτελικό στο γρασίδι, στο τουρνουά του Βερολίνου!

Εξαιρετική η Μαρία Σάκκαρη, νίκησε με 6-0 και 6-3 τη φορμαρισμένη Ντάρια Κασάτκινα και πέρασε στην τετράδα του Βερολίνου (WTA 500), μέσα σε μόλις 72 λεπτά, επικρατώντας μόλις για πρώτη φορά της αντιπάλου της!

Και το επόμενο εμπόδιο της, πάντως, θα είναι υψηλό, καθώς περιμένει αύριο (18/6) μια εκ των Μπελίντα Μπέντσιτς, Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Μπορεί να μην... τρελαίνεται για το χορτάρι, όμως εμφανίσεις σαν τη σημερινή θα κάνουν τη Μαρία να το αγαπήσει λίγο περισσότερο! Επιθετική... όσο δεν πάει και με μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι της, «στρίμωξε» την αντίπαλό της, που δεν μπόρεσε παρά ελάχιστες φορές να βρει τα χτυπήματά της.

Συγκεκριμένα, πήρε το πρώτο σετ με χαρακτηριστική ευκολία, δίχως μάλιστα να χάσει game και εν συνεχεία, αν και συνάντησε μεγαλύτερη δυσκολία, έφτασε στη νίκη και θα παίξει για πρώτη φορά σε ημιτελικό στο γρασίδι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0