Τένις

Μαινόμενος Κύργιος ξέσπασε στη ρακέτα του! (video)

Μαινόμενος Κύργιος ξέσπασε στη ρακέτα του! (video)

Για ακόμη μια φορά ο Νικ Κύργιος, έδειξε την κακή πλευρά του χαρακτήρα του, αφού διέλυσε τη ρακέτα του κατά τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Άντι Μάρεϊ.

Ο Νικ Κύργιος, ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Άντι Μάρεϊ, στον ημιτελικό του Όπεν της Στουτγκάρδης, χάνοντας την ευκαιρία για πρόκριση στο μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετώπιζε τον Ιταλό, Ματέο Μπερετίνι.

Ωστόσο, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, κατά τη διάρκεια του ματς, ξεδίπλωσε για ακόμη μια φορά τον κακό του χαρακτήρα μιας και μετά έναν χαμένο πόντο χτύπησε δυνατά το μπαλάκι με τη ρακέτα του με αποτέλεσμα να δεχθεί, προειδοποίηση από τον διαιτητή. Στη συνέχεια και ενώ το πρώτο σετ ήταν στο 7-6 υπέρ του Μάρει, ο Κύργιος τιμωρήθηκε με point penalty, αφού χτύπησε με δύναμη τη ρακέτα του στο τερέν, αποτελειώνοντας την στον πάγκο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Το «κερασάκι» στην τούρτα, που ολοκλήρωσε την κακή βραδιά του, μπήκε όταν τιμωρήθηκε με game penalty για αντιαθλητική συμπεριφορά, ύστερα από ορισμένες ανεπίτρεπτες φρασεολογίες προς τον διαιτητή.


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0