Τένις

Απρόσμενος αποκλεισμός για την Σάκκαρη από την Βραζιλιάνα Μάια! (video)

Απρόσμενος αποκλεισμός για την Σάκκαρη από την Βραζιλιάνα Μάια! (video)

Δεν κατάφερε να φτάσει στην ημιτελική φάση του τουρνουά του Νότιγχαμ η Μαρία Σάκκαρη, η οποία αν και ξεπερνά 43 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη την Χαντάντα Μάια, εντούτοις δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και αποκλείστηκε με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-3)!

Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη να κατάφερε να φτάσει με καλές εμφανίσεις μέχρι και την προημιτελική φάση του τουρνουά του Νότιγχαμ, όμως δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα απέναντι στην Χαντάντ Μάια από την Βραζιλιά, την οποία ξεπερνά 43 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη!

Έχασε το πρώτο σετ με 6-4, με την αντίπαλό της να της κάνει ένα break, ενώ με τον ίδιο τρόπο κατάφερε να απαντήσει και η Ελληνίδα στο δεύτερο σετ, με το πρώτο να τελειώνει στα 47 λεπτά και το δεύτερο να χρειάζεται τρία παραπάνω.

Η Σάκκαρη συνήλθε και κατάφερε να βγάλει αντίδραση, όμως στο τρίτο και καθοριστικότερο σετ, η Μάια ήταν ψυχραιμότερη. Έκανε break από νωρίς, προηγήθηκε με 5-3 και παρά το γεγονός πως η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε μέχρι και το 40-40 στο τελευταίο game, δεν κατάφερε να αντέξει και γνώρισε τον αποκλεισμό από την συνέχεια του τουρνουά στην Αγγλία!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0