Τένις

Δεν σταματάει πουθενά η Ίγκα Σβιόντεκ που κατέκτησε το Roland Garros!

Δεν σταματάει πουθενά η Ίγκα Σβιόντεκ που κατέκτησε το Roland Garros!

Για ακόμη μία φορά, η Ίγκα Σβιόντεκ αποδείχθηκε πολύ ανώτερη της αντιπάλου της και κατέκτησε το Roland Garros με 2-0 σετ, φτάνοντας τα 35 σερί ματς ως αήττητη. Απέναντί της ήταν η Κόκο Γκοφ που μέχρι τώρα δεν είχε χάσει σετ, αλλά δεν τα κατάφερε (6-1, 6-3)!

Μία απίστευτη Ίγκα Σβιόντεκ έκανε την εμφάνισή της στον τελικό του Roland Garros, καθώς ισοπέδωσε την αντίπαλό της, Κόκο Γκοφ και κατέκτησε το τουρνουά, το οποίο φαινόταν εξαρχής πως αναμενόταν να φέρει την υπογραφή της.

Μετρούσε 34 συνεχόμενες νίκες και η εμφάνισή της στον τελικό ήταν και πάλι εξαιρετική. Κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία το πρώτο σετ, έχοντας προβεί σε τρία break και από εκεί και πέρα, έμοιαζε θέμα χρόνου, να ολοκληρώσει τον θρίαμβό της και να κατακτήσει την διοργάνωση.

Εν τέλει, τα κατάφερε μέσα σε 68 λεπτά, καθώς η Αμερικανίδα αντίπαλός της δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως έχασε το πρώτο της σετ σε ολόκληρο το τουρνουά. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς, δέχθηκε και πάλι break από νωρίς και με το τελικό 2-0, η 21άχρονη Πολωνέζα τενίστρια απέδειξε ξανά γιατί θεωρείται το «next big thing» του γυναικείου τένις!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0