Τένις

Rolland Garros: «Λύγισε» τον Τσίλιτς ο Ρούντ και θα μονομαχήσει με τον Ναδάλ στον τελικό! (video)

Rolland Garros: «Λύγισε» τον Τσίλιτς ο Ρούντ και θα μονομαχήσει με τον Ναδάλ στον τελικό! (video)

Σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό που κράτησε τρεις ώρες, ο Κάσπερ Ρουντ αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Μάριν Τσίλιτς και θα βρεθεί στον τελικό του Rolland Garros, όπου περιμένει ήδη ο Ράφα Ναδάλ.

Ιστορία έγραψε στα court του Παρισιού ο Κάσπερ Ρουντ. Ο Νορβηγός τενίστας επικράτησε με 3-1 σετ (4-6. 6-4, 6-2, 6-3) του Μάριν Τσίλιτς και έκλεισε θέση στον πρώτο τελικό Grand Slam της καριέρας του!

Ο Κροάτης πρωταθλητής μπήκε πιο δυνατά στο ματς και με break στο πρώτο σετ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση, με 6-4 στα games. Ωστόσο, ο Ρουντ δεν άργησε να βγάλει αντίδραση και πλήρωσε τον αντίπαλό του με το «ίδιο νόμισμα» (6-4) ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στα δύο επόμενα σετ, ο Ρουντ απέδειξε την ανωτερότητά του και με… συνοπτικές διαδικασίες επικράτησε σε αμφότερα με 6-2 στα games, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβό του. Έτσι, το νούμερο 8 του ταμπλό, πρόκειται να γίνει ο πρώτος Νορβηγός που θα βρεθεί σε τελικό Grand Slam, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ την Κυριακή (5/6), για τον τίτλο του Rolland Garros.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0