Τένις

Ναδάλ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το Roland Garros» (video)

Ναδάλ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το Roland Garros» (video)

Σχετικά με την φυσική του κατάσταση και το τι μπορεί να γίνει μετά το τέλος της φετινής διοργάνωσης μίλησε ο Ράφα Ναδάλ.

Πραγματοποιώντας μια επική εμφάνιση ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε με 3-1 του Νόβακ Τζόκοβιτς στη φάση των «8» του Roland Garros. Έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης ο Ισπανός τενίστας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη νίκη του ενώ σχολίασε και τη φυσική του κατάσταση, τονίζοντας πως ακόμη δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει μετά τη λήξη του τουρνουά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την φυσική του κατάσταση:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά από αυτό το τουρνουά. Είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό, δεν χρειάζεται να κρύψω τίποτα στην ηλικία μου. Έχω ό,τι έχω στο πόδι μου και αν δεν βρούμε λύση Είναι δύσκολο για μένα. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε βρει λύση. Το να παίζω στους ημιτελικούς μου δίνει πολλή ενέργεια για μένα και θα δούμε πώς θα πάει κάτω εδώ (αριστερό πόδι)».

Για την παρουσία του γιατρού του: 

«Είπα ήδη στη Ρώμη ότι το να έχω τον γιατρό μου εδώ με βοηθάει να κάνω πράγματα. Θα μιλήσω γι' αυτό όταν τελειώσει το τουρνουά. Κάνω τα πάντα για να προσπαθήσω να παίξω με τις καλύτερες συνθήκες».

Για το big 3 του τένις: 

«Από τη δική μου οπτική γωνία, οι τρεις μας εκπληρώσαμε τους στόχους μας και έχουμε γράψει ιστορία επειδή έχουμε κάνει πράγματα που δεν είχαν συμβεί πριν. Το επίπεδο είναι παρόμοιο».

Για τα ημιτελικά της διρογάνωσης:

«Ξέρω ότι δεν έχω κερδίσει τίποτα, είναι απλώς οι προημιτελικοί. Το μόνο πράγμα που έχω κάνει είναι να δώσω στον εαυτό μου την επιλογή να είμαι στα ημιτελικά. Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά για μένα και ο στόχος είναι να διατηρήσω το επίπεδο τένις που είχα σήμερα».

Για τη στήριξη των φιλάθλων:

«Μάλλον ξέρουν ότι δεν πρόκειται να είμαι εδώ πολλές φορές. Το να νιώσω την υποστήριξη των ανθρώπων σε αυτό το site, που είναι το πιο ιδιαίτερο της καριέρας μου, είναι κάτι απίστευτο».

Για το γεγονός πως ο αγώνας πήγε μετά τα μεσάνυχτα:

«Είναι αργά για να παίξεις τένις, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ γιατί έχουμε δύο μέρες άδεια. Καταλαβαίνω την επιχειρηματική πλευρά: η τηλεόραση πληρώνει πολλά για να γίνονται αυτά τα παιχνίδια τόσο αργά, τα τουρνουά κερδίζουν και οι παίκτες κερδίζουν επίσης».

Για την αναμέτρηση με τον Τζόκοβιτς: 

«Αυτό το κομμάτι είναι ξεχωριστό για μένα και έχει κάτι μοναδικό. Την ημέρα που το είχα περισσότερο ανάγκη, κατάφερα να πετύχω ένα επίπεδο που προφανώς δεν είχα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0