Τένις

Roland Garros: Συνεχίζουν στον τέταρτο γύρο Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ και Σίνερ

Roland Garros: Συνεχίζουν στον τέταρτο γύρο Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ και Σίνερ

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσαν οι Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ και Σίνερ, σφραγίζοντας την πρόκρισή τους στον τέταρτο γύρο του γαλλικού όπεν.

Τελικά ο Ρώσος, δεν άφησε περιθώρια στον φορμαρισμένο Κετσμάνοβιτς και πήρε την πρόκριση για την επόμενο γύρο πολύ πιο εύκολα από ότι αναμενόταν. Το No2 της Παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό χρειάστηκε κάτι λιγότερο από δυο ώρες για να κάμψει την αντίσταση του Σέρβου με 3-0 (6-2, 6-4, 6-2).

Παιδεύτηκε για ένα σετ ο Σίνερ, Έκανε την ανατροπή ο Ρούμπλεφ

O No12 στον κόσμο, Γιάνικ Σίνερ κατάφερε να επικρατήσει του Μακένζι Μακντόναλντ (Νο60) και να πάρει την πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros με 6-3, 7-6(6), 6-3 σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες παιχνιδιού.

Ο Ιταλός που προκρίθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του στον 4ο γύρο του γαλλικού όπεν σε ισάριθμες εμφανίσεις, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην αρχή του ματς κατακτώντας εύκολα το πρώτο σετ.

Ένας τραυματισμός στο πόδι όμως τον πήγε πίσω και κινδύνευσε να χάσει το δεύτερο σετ. Παρόλα αυτά, κατάφερε να σβήσει 10(!) set points του αντιπάλου του για να το πάρει το tie break μετά από μια συγκλονιστική μονομαχία 90 λεπτών!

Σημειώνοντας 40 winners, ο Σίνερ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του πέρα από το δεύτερο σετ, ενώ στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος χρειάστηκε να κάνει ανατροπή απέναντι στο Γκάριν, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση. Αν και ο Χιλιανός ισοφάρισε σε 1-1 σετ και έφερε το ματς στα ίσια, ο Ρώσος αντέδρασε, κατέκτησε τα επόμενα δυο με 6-2, 7-6 και μαζί πήρε την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο. (6-4, 3-6, 6-2, 7-6).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0