Τένις

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Κόλαρ του έβαλε δύσκολα, αλλά πήρε το «εισιτήριο» για τον 3ο γύρο του Roland Garros (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Κόλαρ του έβαλε δύσκολα, αλλά πήρε το «εισιτήριο» για τον 3ο γύρο του Roland Garros (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ (6-3, 7-6, 6-7, 7-6) του Ζντένεκ Κόλαρ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Δυσκολότερα από ό,τι θα περίμενε κανείς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ (6-3, 7-6, 6-7, 7-6) του Ζντένεκ Κόλαρ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Μεστή εμφάνιση κατά διαστήματα από τον Έλληνα τενίστα, που με όπλο το καλό του σερβίς, όποτε βρέθηκε σε δύσκολη κατάσταση, κατάφερε να την αντιμετωπίσει.

Από την αρχή του ματς, ο Τσιτσιπάς έδειξε διάθεση να κυριαρχήσει στο court και μόλις στο 4ο game, κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του αντιπάλου και να πάρει προβάδισμα. Εν τέλει, το break αυτό του φάνηκε αρκετό και χωρίς να απειληθεί καθόλου στα υπόλοιπα games, έκλεισε το πρώτο σετ με σκορ 6-3.

Στο δεύτερο τα πράγματα περιπλέχθηκαν, αφού ο Κόλαρ βελτίωσε τα ποσοστά του και βρέθηκε να προηγείται με 4-1. Ο Έλληνας τενίστας βρήκε τις απαντήσεις και με ένα σερί τριών games, αποκατέστησε την ισορροπία. Στο 12ο game ο Τσιτσιπάς βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο break points, αλλά τα «έσβησε» και έστειλε το σετ στο tie-break. Εκεί ξεκίνησε ορμητικά, πήρε το mini-break με το… καλημέρα, αλλά επικράτησε με δυσκολία, όπως δείχνει και το τελικό 10-8.


Στο τρίτο σετ, ο Κόλαρ παρουσιάστηκε εξίσου ανταγωνιστικός, έστειλε το ματς στο tie-break και κατάφερε να το πάρει επικρατώντας με 7-3, μετά από τέσσερα mini-breaks.

Στο τέταρτο σετ η εικόνα του ματς δεν άλλαξε. Οι «διαφορές» των δύο παικτών κρίθηκαν στο tie-break και παρότι ο Τσέχος βρέθηκε να έχει set-point στο 6-3, ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε και έκλεισε το ματς με το 9-7 υπέρ του, «σφραγίζοντας» μία θέση στον 3ο γύρο του Roland Garros.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0